نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان الماس غرب

نقاشی ساختمان الماس غرب

رنگ کاپارول/نقاشی ساختمان با رنگ کاپارول/نقاشی ساختمان الماس غرب کاپارول/رنگ اکرولیک کاپارول

نقاشی ساختمان الماس غرب

نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان الماس غرب با داشتن سابقه بیش از 35 سال در امور اجرایی ساختمان  وطراحی داخلی و خارجی ساختمان  و داشتن کادری مجرب  و کارآزموده و همچنین دارای کارت مهارت فنی از سازمان فنی حرفه ای کشور،درخدمت مردم شریف ایران زمین میباشد.

نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان/رنگ آمیزی ساختمان

فهرست مطالب

نقاشی ساختمان:

نقاشی ساختمان به مجموعه کارهایی گفته میشود که درمحیط داخلی و بیرونی ساختمان انجام میشود. به کسی که درزمینه رنگ آمیزی ساختمان آموزش کافی دیده است و توانایی ترکیب رنگهای مختلف را دارد، نقاش ساختمان یا رنگ کارساختمان میگویند.

تاریخچه رنگ آمیزی ساختمان به رومیان باستان برمیگردد.همه ما وقتی کلمه نقاشی را میشنویم نا خود آگاه به دوران دبستان رجوع میکنیم و به یاد نقاشی هایی که در دوران مدرسه میکردیم می افتیم. و کلی خاطره برای ما رقم میخورد. اما وقتی بزرگتر شدیم دیدیم که نقاشی واژه بزرگتری هست که خارج از نقاشی های کودکانه ای است که در کودکی در کلاس های درس میکشیدیم. آرام آرام با واژه نقاشی ساختمان آشنا شدیم.دیدیم که رنگ آمیزی در زیبایی محیط اطراف ما چقدر نقش مفید و سازنده ای دارد پس با ما همراه باشید تا با مفهوم زیبا سازی ساختمان از طریق رنگ آمیزی بیشتر آشنا شوید.

نقاشی ساختمان چیست؟

نقاشی ساختمان / نقاشی ساختمان الماس غرب

رنگ آمیزی درساختمان به چه معناست؟ سوال مهمی است چرا که هنوز برخی از افراد نمیدانند دقیقا رنگ آمیزی ساختمان چه جایگاهی در زندگی مدرن و امروزی ما دارد. عموما ساختمانها دارای دیوار ها،فلزات و قسمت هایی است که باید سطوح آنها پوشش داده شوددر اینجاست که ما باید بدانیم رنگ آمیزی ساختمان چیست و چه کاربردی دارد. پس روش هایی که ما از طریق آنها اقدام به رنگ آمیزی دیوارها،فلزات و سطوح میکنیم رنگ آمیزی ساختمان نام دارد و به کسی که این کار را انجام میدهد رنگ کار یا نقاش ساختمان میگوییم. خب تا به اینجا ما با تعریف رنگ آمیزی ساختمان آشنا شدیم و در ادامه میپردازیم به این موضوع که رنگ کاری ساختمان شامل چه مواردی است و چه جایگاهی در زندگی روزمره ما دارد.

انواع نقاشی ساختمان:

نقاشی ساختمان دارای انواعی است که هرکدام ازآنهاکاربردمخصوص به خودرادارند.نقاشی ساختمان بارنگ پلاستیک عموما دررنگ آمیزی سقف خانه ها وکمددیواری که دسترسی به آنها کمتراست و کمتر درمعرض آلودگی قراردارند کاربرد دارد. ازنقاشی ساختمان بارنگ روغنی عموما برای رنگ آمیزی درب وپنجره های فلزی وهمچنین دیوارهای خانه هااستفاده میشود.نقاشی ساختمان بارنگ اکرولیک نیز زمانی کاربرد دارد که میخواهیم دیوارهای خانه، سقف خانه و همچنین برخی سازه های چوبی را رنگ آمیزی کنیم.

نقاشی ساختمان بارنگ روغنی:

نقاشی ساختمان/ نقاشی ساختمان بارنگ روغنی

نقاشی ساختمان با رنگ روغنی یکی ازمرسوم ترین روشها برای رنگ آمیزی محیط خانه ها ادارات و بیمارستانهاست. رنگهای روغنی از فراورده های نفتی به حساب می آیند. ازرنگهای روغنی برای رنگ آمیزی سطوح فلزی، سطوح گچی و سطوح چوبی استفاده میشود. عموما به رنگ های روغنی رنگهای حلال تینرنیز گفته میشود. ازویژگی های مهم رنگهای روغنی میتوانیم به قابلیت شستشوی آن اشاره کنیم. رنگهای روغنی را میتوان با قلمو و غلطک و همچنین پیستوله برروی سطوح اجرا کنیم. از رنگهایی که از نظر قابل شستشو بودن همپای رنگ روغنی میباشد میتوانیم به رنگ های اکریلیک اشاره کنیم.

نقاشی ساختمان بارنگ اکریلیک:

رنگهای اکریلیک جدیدا محبوبیت فراوانی درصنعت ساختمان سازی پیداکرده است. اززمانی که رنگهای اکریلیک به بازار آمده اند افرادزیادی ازآن برای رنگ آمیزی سطوح چوبی و گچی استفاده کرده اند. رنگهای اکریلیک عموما به رنگهای بدون بو شهرت دارند. از ویژگی های رنگ اکریلیک میتوان به قابل شستشو بودن و سازگار بودن با محیط زیست اشاره کرد، زیرا درآن به هیچ وجه ازحلال های نفتی و موادشیمیایی که به سلامت افراد آسیب رسان است استفاده نشده است وازنوع رنگهای حلال آب میباشد. رنگ های اکریلیک ازنظر قابل شستشو بودن شبیه به رنگهای روغنی هستند و از نظر زمان خشک شدن به رنگهای پلاستیک شباهت فراوانی دارند.

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک:

نقاشی ساختمان/ نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک / رنگ آمیزی سقف با رنگ پلاستیک

رنگ پلاستیک از رنگهای هواخشک و پایه حلال آب است. میتوان گفت قدیمی ترین رنگ مورد استفاده درنقاشی ساختمان رنگ پلاستیک است. ازرنگ های پلاستیک برای رنگ آمیزی سطوح داخلی ساختمان استفاده میشود. وبجز سطوح فلزی قابلیت اجرا برروی سطوح گچی و چوبی رادارد. از رنگهای پلاستیک به علت مات بودن آن برای رنگ آمیزی سقف خانه ها استفاده میکنند. رنگ های پلاستیک بدون بو وفاقد مواد مضر وسمی هستند وسازگاری بالایی بامحیط زیست دارند.

قیمت رنگ آمیزی ساختمان:

قیمت رنگ کاری ساختمان بسیار متنوع میباشد و از جمله عوامل موثر برقیمت رنگ آمیزی ساختمان متراژ سطوح،نوع زیرکاری و همچنین سطحی که قرار است خدمات رنگ آمیزی ساختمان برروی آن اجرا شود. برای اطلاع از قیمت نقاشی ساختمان خوشحال میشویم به لینک زیر سری بزنید.

نقاشی ساختمان/نقاشی ساختمان رحیمی/ نقاشی ن=/نقاشی ساختمان ارزان/رنگ آمیزی ساختمان الماس غرب/بهترین نقاشی ساختمان

چه زمانی به نقاشی ساختمان نیازداریم؟

نیاز به نقاش ساختمان میتواندازفردی به فرد دیگر یا از شرایطی به شرایط دیگرمتفاوت باشد. هر کسی با توجه به میزان دارایی خودو هزینه هایی که میتواند صرف بازسازی ساختمان کند، اقدام به سفارش نقاشکار ساختمان میکند. رنگ آمیزی ساختمان در زندگی مدرن، تبدیل به یک نیاز اساسی شده است. اما درحالت کلی ما تنها زمانی به نقاشی ساختمان نیاز داریم که سطوح و دیوارهای خانه پوسته پوسته شوند و یا رنگ دیوارها کیفیت خودرا از دست بدهند. در این صورت است که خانه یا اداره و… ما نیاز به رنگ آمیزی ونقاشی ساختمان دارد.

مراحل نقاشی ساختمان:

برای اطلاع از مراحل نقاشی و رنگ آمیزی سطوح پیشنهادمیشود این قسمت از مقاله را بخوانید. برای اطلاع از مراحل رنگ آمیزی ساختمان چه برای متخصصان و چه برای صاحبان خانه که نیاز به نقاش ساختمان دارند امری ضروری است. با توجه به اینکه سطحی که میخواهیم رنگ آمیزی کنیم درچه مرحله ای است مراحل کارنقاشی ساختمان نیز متفاوت است.که بصورت مراحل رنگ آمیزی دیوار گچی و مراحل رنگ آمیزی دیوار قبلا نقاشی شده.

مراحل رنگ آمیزی دیوارگچی:

برای رنگ آمیزی دیوار گچی ابتدا باید دیوار را با لیسه و کاردک تمیزواز هرگونه گرد و خاک و یا تکه های گچ یا سیمانی که حین کار به دیوار چسبیده اند پاکسازی کنیم. سپس سطح دیواررا باروغن الیف زیرکارجهت بتونه کاری آماده میکنیم. برای رنگ آمیزی دیوارگچی ابتدا باید سطح گچی دیواررا با بتونه روغنی بصورت ماستیک صاف کنیم. سپس باید سطوحی را که بتونه ماستیک کرده ایم را با سنباده صیغل دهیم. بعد از سنباده کاری دیوار آستر رنگ روغنی را اجرا میکنیم. بعد از اینکه آستر دیواررا زدیم مجددا اقدام به لکه گیری و سنباده کاری میکنیم و در آخر دودست رنگ روغنی را برروی سطوح اجرا میکنیم. لازم به ذکر است که مرا حل نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک،روغنی و اکریلیک شبه به هم میباشد.

تماس با نقاش ساختمان،شماره نقاش ساختمان،شماره نقاشی ساختمانی

مراحل رنگ آمیزی دیواری که قبلا رنگ شده است:

گاهی اوقات زمانی میخواهیم خانه خودرا رنگ آمیزی کنیم که دیوارهای خانه ماقبلا رنگ آمیزی شده اند. برای رنگ کاری سطوحی که قبلا رنگ شده است ابتدا باید ترک و درزهای موجودبرروی سطوح را بازکنیم. بعد ازاینکه درزهای دیوارباز شد باید آنها را با بتونه کناف ویا گچ لکه گیری کنیم. بعد ازلکه گیری دیوارها سطوح را با بتونه روغنی ویا بتونه پلاستیک صاف میکنیم و فرایند رنگ آمیزی ساختمان را اجرا میکنیم.

برای نقاشی ساختمان نیاز به چه ابزاری داریم:

ابزارهای مورد نیاز و اساسی ما درامرنقاشی ساختمان بسیارزیاد هستند. اینکه ما ازچه ابزاری استفاده کنیم بستگی به این دارد که میخواهیم چه کاری را انجام دهیم. باتوجه به زیاد بودن ابزارها، تنها به ابزارهای ضروری نقاشی ساختمان اشاره میکنیم. اولین و مهم ترین ابزار نقاشی ساختمان تهیه یک نردبان چوبی و باکیفیت است زیرا برای رنگ آمیزی سطوح نیاز به نردبان داریم. از ابزارهای مهم دیگر برای نقاشی ساختمان تیغ و کاردک جهت بتونه کاری است. برای اجرای رنگ برروی دیوار از قلمو یا غلطک استفاده میکنیم. شاید سوال پیش بیاید که چگونه رنگ را باغلطک برمیداریم و برروی دیوار میزنیم؟ پاسخ این سوال تنها استفاده از یک سینی غلطک مناسب است. و برای رنگ آمیزی سطوحی که دستمان به آن نمیرسد مثل سقف، از دسته غلطک که عمدتا از جنس آلومینیوم است استفاده میکنیم.

مقالات نقاشی ساختمان

ازینکه مارا انتخاب میکنید متشکریم

error: Content is protected !!